Visiomme

Tiimimme koostuu erilaisista persoonista ja näin ollen myös useista hienoista visioista. Lue kuinka nidomme kaikki yhteen ja luomme yhteisen päämäärämme.

Näin palvelemme teitä parhaiten

Visiomme Brändäys.fi:llä on olla alansa selkein ja samalla luovin palveluntarjoaja. Emme jää jauhamaan asiakkaille hienoa myyntikieltä, vaan koemme auttavamme eniten silloin kun teemme sitä missä olemme hyviä, eli brändäyksessä sekä siihen sisältyvissä haasteissa.

Haluamme ensinnäkin tunnistaa asiakkaan ongelman

Monesti asiakas sanoo ongelman olevan asiassa X, vaikka todellinen ongelma onkin asiassa A ja B. Tavoitteellinen suunnittelu alkaa vasta kun olemme yhtä mieltä siitä, mitä asiaa lähdetään parantamaan ja miksi. Emme halua tehdä turhanpäiväisiä asioita, ettekä te maksaa varmaankaan turhanpäiväisiä laskuja, eikö?

Suunnitelma tekemisen tueksi

Seuraavaksi tehdään suunnitelmaa tunnistetun asian korjaamiseksi. Tämä suunnitelma voi olla lyhytkestoinen esimerkiksi yrityksen visuaalisen ilmeen suunnittelu tai se voi olla pitkäkestoisempaa ja strategisempaa yhteistyötä esimerkiksi kokonaiselle vuodelle.

Suunnitelman toteutus

Kun suunnitelma ollaan saatu laadittua yhdessä asiakkaan toiveiden pohjalta, sille tehdään toimintasuunnitelma. Toteutus ja sen osa-alueet aikatauluineen ovatkin vain sitten toteutusta vaille yhdessä asiakkaan ja/tai yhteistyökumppanien kanssa.