Lyhyesti meistä

Mitä me oikeastaan teemme ja kuinka toimimme yritysasiakkaidemme kanssa? Kurkkaa kuinka tarinamme alkoi ja miten olemme sitä jatkamassa.

Brändäys.fi syntyi halusta auttaa suomalaisia yrityksiä.

Brändäys.fi perustettiin vuonna 2020, jolloin todettiin että edelleenkään useimpien yritysten kotisivut eivät toimineet mobiililaitteilla oikein ja mobiilimarkkinointi oli lähes olematonta. Monet yritykset jotka olivat alansa parhaimmistoa, eivät olleet sillä tasolla ulkoisesti. Heidän tuotteensa ja palvelunsa olivat huipputasoa, mutta ulospäin he olivat 2000 -luvun alussa. Asialle täytyi siis tehdä jotain. Yrittäjiä piti saada kannustettua mukautumaan tämän hetken trendeihin ja luomaan tarinoita sekä brändejä erottuakseen.

Me tehdään sitä mitä me halutaan

Tämä näkyykin usein uusina visioina tai näkökulmina liiketoimintaan, joita ei sisäpuolelta aina huomaa. Pyrimme aina rakentamaan asioita faktojen pohjalta vaikkemme missään nimessä ole vakava toimisto, päinvastoin kaikkea muuta. Olemme myös rohkea toimisto, joka näkyy esimerkiksi myös siinä, että voimme rohkeasti sanoa ettemme tiedä kaikkea – olemme vain hiton hyviä ottamaan meille tuntemattomastakin asiasta selvää avullasi.

Meillä Brändäys.fi:llä jokainen työntekijä ja asiakas saa olla oma itsensä, riippumatta taustasta, murteesta tai maantieteellisestä sijainnista. Brändäyshän nimittäin kulkee läpi Suomen ja senkin yli.

Brändäys.fi tekee asiakkaistaan huomattavia. Haluamme, että asiakkaamme koetaan kiinnostaviksi ja autamme muuttamaan kiinnostuksen kaupaksi ja mahdollisuudet menestykseksi. Teemme asiakkaistamme huomattavia sanan kaikissa merkityksissä.

Onnistutaan siis yhdessä!