Design

Yritysilmeen suunnittelussa logoa voidaan pitää ilmeen perustana, mutta logosuunnittelun lisäksi menestyville yrityksille suunnitellaan myös tunnusomainen kirjasintyyli, niin digimaailmaan kuin printiinkin. Nämä yritykset tunnistetaan huolellisesti suunnitellusta kokonaisilmeestä, kuvamaailmasta ja tunnusväreistä. Suunnittelemme yrityksellesi yritysilmeen, joka puhuttelee ja jolla yrityksesi erottuu edukseen.

Yritysilmeen lisäksi suunnittelullamme ei ole rajoja. Voimme toteuttaa kampanjanne mainokset, rakentaa messuille kilpailijoista erottuvan osaston tai vaikkapa suunnitella liiketilojenne sekä yrityksenne ajoneuvojen teippaukset. Meiltä löytyy yhteistyökumppaneita myös tekstiilipainon puolelta, joka tekee meistä todella monipuolisen kumppanin erilaisiin tarpeisiinne.

Luodaan yrityksesi design, joka viestii toivottua tunnelmaa ja pohjautuu ydinsanomaan. Olemme tehneet asiakaslähtöistä graafista suunnittelua jo pitkään, olemme edelleen täysillä mukana ja kiinnostuneita uusista haasteista.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä missä voimme olla avuksi, keksimme varmasti tavan ratkaista haastavimmatkin toiveenne.