Brändi

Brändi on tunne, mielikuva ja maine, joka syntyy kuluttajan mieliin, kun hän ajattelee tiettyä yritystä, tuotetta tai palvelua. Brändiä ei luoda yllättäen tai sattumalta, vaan se syntyy, syttyy ja kehittyy monen elementin summana. Yrityksesi voi kuitenkin jo pienilläkin eleillä luoda ja tuoda brändiään esille.

Onnistunut brändi on ennen kaikkea kohdistettu oikein. Se puhuu kieltä, joka vetoaa halutun ihmisryhmän tunteisiin. Se näyttäytyy houkuttelevana arvomaailmansa mukaisena toimijana, erottuen kuitenkin viestinnällään muista. Eräitä brändityön päätavoitteita ovat tunnettuus ja tuttuus kohderyhmässä. Ei ollenkaan hullummat tavoitteet ottaen huomioon, että ihmiset ostavat todennäköisemmin juuri sitä tuttua ja hyväksi todettua merkkiä. Tuntematon brändi ei pälkähdä valintahetkessä mieleemme, emmekä todennäköisesti tartu siihen ilman meihin vetoavaa kehotetta.

Muista, että brändi ei suinkaan ole sama kuin yritys. Se ei ole myöskään sama kuin tuote. Pienikin yritys tarvitsee brändiä siinä missä suurempikin. Olemme luova toimisto, joka muovaa brändejä rohkealla otteella. Olemme erikoistuneet brändin visuaalisen identiteetin suunnitteluun ja brändikokemukseen.

Kiinnostuitko brändäyksestä ja sitä kautta liiketoiminnan kasvattamisesta? Tule meille hörppäämään kupillinen tai ota yhteyttä. Autamme yrityksiä ja organisaatioita brändityössä ja markkinointi- ja viestintäsuunnitelmien toteutuksessa.